Interagency Coordinating Council on Early Intervention (ICC) Children and Families Workgroup September 22, 2023 1:00 p.m. - 3:00 p.m. Zoom Link:

https://cal-dds.zoom.us/meeting/register/tZlqdu2gqDwjGNR1FhlRIjhWGbFSHOgbttET

AGENDA

Time	Agenda Item	Item Description
1:00-1:05 (5 mins)	Welcome and Attendance	Opening remarks, roll call of members, welcome guests
1:05-1:10 (5 mins)	Review of Agenda	Provide an overview of the agenda
1:10-1:20 (10 mins)	ICC Guidelines and Mission	Review the committee guidelines and mission
1:20-2:05 (45 mins)	Continue Workgroup Discussion from ICC meeting on July 20, 2023	Topics: • Develop a family-friendly survey to collect information on what has been challenging for families since the pandemic and what the current challenges are
2:05-2:40 (35 mins)	Finalize "Next Steps" for Action Plan	Finalize next steps to develop an action plan
2:40-2:50 (10 mins)	Member Assignment	Assign members their responsibilities for follow-up on the action plan
2:50-2:55 (5 mins)	Public Input	Guests from the public can share comments and questions
2:55-3:00 (5 mins)	Adjourn Meeting	Closing remark and end meeting