Interagency Coordinating Council on Early Intervention (ICC) Regional Center and Vendors Workgroup September 19, 2023 11:00 a.m. – 1:00 p.m.

Zoom Link:

https://cal-dds.zoom.us/meeting/register/tZUodOGorzkoGtD-kH4MV-yXO6v2xr9WIFpq

AGENDA

Time	Agenda Item	Item Description
11:00-11:05 (5 mins)	Welcome and Attendance	Opening remarks, roll call of members, welcome guests
11:05-11:10 (5 mins)	Review of Agenda	Provide an overview of the agenda
11:10-11:20 (10 mins)	ICC Guidelines and Mission	Review the committee guidelines and mission
11:20-12:05 (45 mins)	Continue Workgroup Discussion from ICC meeting on July 20, 2023	Topic:
12:05-12:40 (35 mins)	Finalize "Next Steps" for Action Plan	Finalize next steps to develop an action plan
12:40-12:50 (10 mins)	Member Assignment	Assign members their responsibilities for follow-up on the action plan
12:50-12:55 (5 mins)	Public Input	Guests from the public can share comments and questions
12:55-1:00 (5 mins)	Adjourn Meeting	Closing remark and end meeting